luhur kasombongan batu sintered

pro_banner
Montary Industrial Co., Ltd mangrupikeun perusahaan téknologi luhur anu ngahijikeun sareng ngembangkeun, manufaktur, pamasaran sareng ngahasilkeun rupa-rupa countertop batu sareng puncak kasombongan kanggo dapur atanapi kamar mandi
Panjelasan Produk :
1. Aplikasi: Dapur bumi, Rumah Makan, Hotel, Pusat perbelanjaan, Pusat komérsial, Proyék, Téknik, jst.
2. Pabrik: Kami gaduh lini produksi anu paling maju sareng tukang ngaping anu paling berpengalaman; Kami tiasa nyumponan ukuran atanapi warna khusus anjeun dina lambaranana sareng sarat desain khusus dina produk anu parantos réngsé kalayan mesin ukiran CNC.