BATU SINTER

Panjelasan Produk:

1. Aplikasi: Dapur bumi, Rumah Makan, Hotel, Pusat perbelanjaan, Pusat Komérsial, Proyék, Téknik, jsb.
2. Pabrik: Kami gaduh jalur produksi anu paling canggih sareng tukang ngaping anu paling berpengalaman; Urang tiasa nyumponan sarat ukuran khusus anjeun dina lambaranana sareng syarat desain khusus dina produk anu parantos réngsé kalayan mesin ukiran CNC.


  • Bahan: Batu Ponggawa / Batu Alam
  • Desain: Disaluyukeun
  • Ujung: Bevel Double, Bevel Top Single, Bull Nose Double, Bull Nose Half, Bull Nose Single, Double jsb
  • Kualitas: Nawiskeun téknologi modéren anu canggih, Éta tiasa tahan ku panas, noda, baktéri, sareng pangaruh
  • Garansi: 10 taun jaminan kawates
  • Sampel: Urang tiasa nyayogikeun pikeun uji kualitas
  • Sertifikasi: CE / SGS / Laporan Tés
  • Jasa: Tiasa nyayogikeun wastafel kamar mandi, bokor, bokor
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Pedaran produk:

    1) Puncak kasombongan: 25 "x19" / 22 ", 31" x19 "/ 22", 37 "x19" / 22 ", 49" x19 "/ 22", 61 "x19" / 22 "(tilelep atanapi ganda tilelep)

    2) Dapur & Kontra luhur: 96 "x36", 96 "x25-1 / 2", 78 "x25-1 / 2", 78 "x36", 72 "x36", 96 "x16"

    3) Countertop Snack Bar / Bar top: 12 "x96", 16 "x96", 108 "x18"

    4) Pulo luhur: 36 "x84", 36 "x96", 36 "x108"

    5) Kandel: 3/4 ", 1-1 / 5", kandel laminasi: 3/4 "+3/4"

    6) Warna populér: Bain brook Brown / Peach, Golden Yellow, Tan Brown, Black Galaxy, New Venetian Gold, Carrara bodas, beige marble, jsb

    7) Barang Ngadukung: Tilelep pikeun kasombongan luhur, Tilelep stainless steel, Faucet. Urang tiasa ngadamel sakumaha per desain klien. Éta bakal hébat yén palanggan tiasa nawiskeun detil na.

    Prosés Produksi: 

    Léngkah 1 Potong blok kana lempengan strip
    Léngkah 2 Potong blok kana lempengan strip
    Léngkah 3 Potong lempengan kana ukuran toptop standar atanapi khusus & ukuran luhur kasombongan 
    Léngkah 4 Profil tepi numutkeun pamundut klién 
    Léngkah 5 Polandia tepi 
    Léngkah 6 Bor tilelep cut-out (upami diperyogikeun)
    Léngkah 7 Polandia ujung teukteukan tilelep (upami diperyogikeun)
    Léngkah 8 Pasang tilelep keramik (upami diperyogikeun)
    Léngkah 9 Pamariksaan
    Léngkah 10 Ngepak

    Tentang Kami :

    1. Kami gaduh salah sahiji tim penjualan pangbadagna di industri anu sami. Nawiskeun jasa perhatian VIP hiji-hiji.

    2. Pangalaman ékspor anu beunghar, parantos ngekspor ka 107 nagara dugi ka ayeuna. Nawarkeun pengiriman propésional, 

    3. ngamuat, bea cukai sareng jasa padumukan.

    4. Gambar produk anu réa sareng conto leutik pikeun rujukan anjeun.

    5.Kami ngiringan seueur pameran unggal taun, sapertos Canton Fair, Xiamen International Stone Fair, KIBS, BIG5.

    6. Alat-alat canggih sareng téknologi. Nawiskeun produk OEM anu langkung saé pikeun pameseran hiji-stop anjeun.

    7. Nawiskeun nasihat téknis propésional, dukungan téknis komprehensif sareng jasa saatos-penjualan pas waktuna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami