BATU QUARTZ

Panjelasan Produk:

1. Aplikasi: Dapur bumi, Rumah Makan, Hotel, Pusat perbelanjaan, Pusat Komérsial, Proyék, Téknik, jsb.
2. Pabrik: Kami gaduh jalur produksi anu paling canggih sareng tukang ngaping anu paling berpengalaman; Urang tiasa nyumponan sarat ukuran khusus anjeun dina lambaranana sareng syarat desain khusus dina produk anu parantos réngsé kalayan mesin ukiran CNC.


  • Bahan: Kuarsa
  • Desain: Disaluyukeun
  • Ujung: Bevel Double, Bevel Top Single, Bull Nose Double, Bull Nose Half, Bull Nose Single, Double jsb
  • Kualitas: Nawiskeun téknologi modéren anu canggih, Éta tiasa tahan ku panas, noda, baktéri, sareng pangaruh
  • Garansi: 10 taun jaminan kawates
  • Sampel: Urang tiasa nyayogikeun pikeun uji kualitas
  • Sertifikasi: CE / SGS / Laporan Tés
  • Jasa: Tiasa nyayogikeun wastafel kamar mandi, bokor, bokor
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Pedaran produk:

    Bahan Kuarsa
    Kandel 18 mm / 20mm / 30mm
    Aplikasi Top Kasombongan, Dapur Counter luhur, Méja Top sareng Jati, jsb
    Bérés Dipoles
    Prosés Téknis Kami ngadamel puncak batu nganggo kuarsa, dipotong ku mesin teras digosok ku pagawé terampil anu berpengalaman sareng profesional kami.
    Aplikasi sareng Kagunaan Ruang makan, ruang tamu, hotél, villa, pamiosan di bumi
    Pakét Peti kai kalayan bungkus busa
    Modeu pamayaran T / T, L / C
    Waktos pangiriman Kalayan 15 dinten saatos urutan mastikeun
    Pamilihan Tepi Diringankeun, irung banténg satengah, irung banténg lengkep, beveled, 1/4 buleud, dilaminasi beveled, laminated 1/4, babak ganda, jsb.

    Rincian Pabrik:

    Pangalaman: Kalayan taun pangalaman dina pabrikan, Montary propésional sareng ahli dina ngadamel batu jijieunan sareng batu alam. Kaseueuran pagawé urang gaduh pangalaman 6 taun dina pabrikan, aranjeunna damel sareng tumuh di Montary, sareng siap bakalan hikmah sareng pangalaman ka unggal palanggan ku ngalakukeun countertop anu sampurna. Kualitas: Montary sadar pisan yén kualitas mangrupikeun inti tina kamekaran jangka panjang. Maka kami keukeuh 4 kali pamariksaan, sapotong demi sapotong, pastikeun kasalahan diréduksi jadi minimal. Waktos: Dina waktos pangiriman, 20 dinten damel kanggo hiji wadah 20ft. Palayanan: Kami terang naon anu anjeun pikahoyong sareng kami terang kumaha ngalayanan anjeun ogé. - Kami gaduh 30 penjualan ngalaksanakeun jasa VIP ku cara propésional - Rébuan rentang produk, warna, gaya, merenah pikeun palanggan sakali-sakali mésér - Tiasa disaluyukeun numutkeun sarat konsumén tina sababaraha produk - jurusan logistik khusus, profesional operasi pengiriman barang, urang tiasa nyayogikeun transportasi anu pangsaénaf

    Tepi réngsé: 

    Aliran Produksi kanggo Counter Top: 

    Léngkah 1 Motong (Mesin motong Sasak Infrabeureum)
    Léngkah 2 Cutout (Mesin Jet Jet Cai)
    Léngkah 3 45 derajat motong (45 derajat Mesin motong)
    Léngkah 4 Polesan (Manual Polishing)
    Léngkah 5 Chamfer (Manual Beveling)
    Léngkah 6 Bersih sareng Periksa (Manual Check)
    Léngkah 7 Paking (ku peti kai)



    FAQ :

    1. Naon Montary ngalakukeun? Montary mangrupikeun pabrikan anu propésional sareng berpengalaman sareng pangembang papan batu alam / buatan sareng puncak prefabrikasi, kalayan langkung ti 10 taun ékspor ka pasar global. 2. Naha konsumén kedah milih Montary?

    Poin kuat Montary:

    1) Rupa-rupa kumpulan warna.

    2) Salawasna caket caket kana trend internasional.

    3) Museurkeun langkung seueur kana kumpulan dumasar-bodas sareng basis abu sareng koleksi marbling / veined.

    4) Kualitas standar internasional sareng jasa, kalayan harga Cina anu terjangkau.

    5) 7 + 24 komunikasi gampang sareng réspon gancang.

    6) Kadua lempengan batu sareng puncak prefabrikasi sayogi tina Montary.

    3. Nagara mana anu janten pasar utama Montary? Pelat batu Montary sareng puncak prefabrikasi utami diekspor ka Amérika Serikat, Australia, Kanada, Inggris, Italia, Mexico, Dubai, Turki, Brazil, Afrika Kidul, HongKong, Korea, Vietnam, Thailand, Malaysia, jst.

    4. Naha Montary kantos ngiringan ngiringan paméran naon waé? Unggal taun Montary ngiringan ngiringan paméran di Amérika Serikat, Éropa, Dubai, Brazil, Asia, sareng sajabina.

    5. Naha Montary ngagaduhan kamampuan ngadamel puncak batu prefabrikasi pikeun proyek? Leres, Montary gaduh bengkel pabrikan nyalira kalayan sagala jinis fasilitas otomatis pikeun countertop prefabrikasi pikeun proyék-proyék luhur.

    6. Naon inpormasi anu kedah disayogikeun ku palanggan ka Montary pikeun ngadamel puncak prefabrikasi? Konsumén kedah nyayogikeun gambar toko atanapi sketsa tulisan-tangan kalayan detil dimensi sareng profil ujung sareng jumlah pasti.

    7. Naon propil tepi anu sayogi ti Montary? Montary tiasa ngalakukeun sagala jinis profil tepi, sapertos Eased Polished, Half Bullnose, Full Bullnose, Bevel Edge, Radius Edge, Flat Laminated, Bevel Laminated, Radius Laminated, jst.

    8 Kumaha Montary ngarangkep puncak batu prefabrikasi? Montary ngarangkep puncak prefabrikasi kalayan peti kai solid sareng busa di jero peti kanggo perlindungan.

    9. Naha mungkin pikeun mariksa cargo di pabrik Montary sateuacan dimuat? Leres, sadaya palanggan wilujeng sumping pikeun mariksa cargo sateuacan dimuat.

    10. Naha mungkin pikeun ngalakukeun OEM sareng Montary? Leres, Montary nyayogikeun jasa OEM ku nyetak Logo palanggan atanapi nami perusahaan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami