Pameran Canton Online ka-218

Canton Fair mangrupikeun pameran impor sareng ékspor pangpanjangna sareng panggedéna di Cina. Ku 2020, anjeunna parantos suksés ngayakeun 128 sési. Taun ayeuna, kusabab pangaruh epidemi, Canton Fair ngalih online. Aya halaman wéb khusus sareng aplikasi pikeun anjeun ngahubungi palanggan internasional. Montel ogé ogé pamilon suksés dina pameran dagang online taun ayeuna, halaman wéb toko kami nyaéta https://www.cantonfair.org.cn/.


Pos waktos: Aug-15-2020