2020 Rapat teratur Asosiasi E-commerce Nanchang Palang-wates

Téma rapat éta nyaéta ngabagéakeun anggota anyar. Huang Yu, pimpinan umum Nanchang Monterey Industrial Co., LTD sareng Présidén Asosiasi E-commerce Nanchang Palang-perbatasan, dilélérkeun tilu anggota énggal.


Pos waktos: Aug-30-2020