2020 Acara peluncuran produk e-commerce lintas-wates

Montary ngayakeun konperénsi pelepasan produk énggal di Shenzhen, dimana 4 produk énggal dileupaskeun sareng langkung ti 200 konsumén ngahadiran konperénsi éta. Produk anyar kami narik sajumlah seueur palanggan pikeun pesen, sareng ngahontal hasil anu saé. Salaku tambahan, produk anyar kami bakal dileupaskeun sakaligus di toko luar negeri di Amérika Serikat, sareng konsumén asing ogé tiasa mésér produk anyar kami.


Pos waktos: Aug-22-2020