Warta

  • 2016  Italy Marmoacc Fair

    2016 Italia Marmoacc Fair

    MARMOMAC mangrupikeun acara global anu terkemuka pikeun industri batu alam sareng ngagambarkeun sadaya ranté pasokan, tina bahan baku dugi ka produk semi-réngsé sareng réngsé, ti mesin olahan sareng téknologi dugi ka aplikasi batu dina arsiték ...
    Maca deui
  • 2017  U.S. IBS

    2017 US IBS

    IBS 2017 bakal diayakeun di Freiberg di Saxony. Kota parantos mangrupikeun pusat industri pertambangan mangabad-abad sareng mangrupikeun bumi tina Bergakademie, Universitas Pertambangan sareng Téknologi anu didirikeun taun 1765. Katerangan sajarah kota dimana ...
    Maca deui
  • 2019 Canton Fair

    2019 Canton Fair

    Pameran Impor sareng Ékspor Tiongkok —- Canton Fair mangrupikeun pameran dagang biannual Tiongkok panggedéna, pameran dagang kanton, acara dagang Cina naon waé sareng diayakeun di Guangzhou (Komplek Pazhou). Canton Fair mangrupikeun cara anu paling épéktip pikeun ngembangkeun busines ...
    Maca deui
  • 2017  Dubai Big Five Fair

    2017 Dubai Big Five Fair

    Big 5 mangrupikeun acara unik anu ngagabungkeun 5 paméran utama dina hiji hateup. Langkung ti 2.000 perusahaan ti 50 nagara bakal paméran di The Big 5. Salah sahiji pameran dagang anu paling suksés sacara komersil di Dubai, pameran dagang pikeun konstruksi sareng kontras ...
    Maca deui
  • 2020 Rapat biasa tina Asosiasi E-commerce Nanchang Palang-wates

    Téma rapat éta nyaéta ngabagéakeun anggota anyar. Huang Yu, pimpinan umum Nanchang Monterey Industrial Co., LTD sareng Présidén Asosiasi E-commerce Nanchang Palang-perbatasan, dilélérkeun tilu anggota énggal. ...
    Maca deui
  • 2020 Acara peluncuran produk e-commerce lintas-wates

    Montary ngayakeun konperénsi pelepasan produk énggal di Shenzhen, antukna 4 produk énggal dileupaskeun sareng langkung ti 200 nasabah ngahadiran konperénsi éta. Produk anyar kami narik seueur palanggan pikeun nempatkeun orde ...
    Maca deui
  • Pameran Canton Online ka-218

    Canton Fair mangrupikeun pameran impor sareng ékspor pangpanjangna sareng panggedéna di Cina. Ku 2020, anjeunna parantos suksés ngayakeun 128 sési. Taun ayeuna, kusabab pangaruh epidemi, Canton Fair ngalih online. Aya halaman wéb khusus sareng aplikasi pikeun anjeun kanggo co ...
    Maca deui