MARBLE ALAM

Panjelasan Produk:

1. aplikasi: Dapur bumi, Rumah Makan, Hotel, Pusat perbelanjaan, Pusat komérsial, Proyék, Téknik, jst.
2. Pabrik:Kami ngagaduhan lini produksi anu paling maju sareng tukang nyieun desain paling canggih; Kami tiasa nyumponan ukuran atanapi warna khusus anjeun dina lambaranana sareng sarat desain khusus dina produk anu parantos réngsé kalayan mesin ukiran CNC.


  • Bahan: Batu Alam
  • Desain: Disaluyukeun
  • Ujung: Bevel Double, Bevel Top Single, Bull Nose Double, Bull Nose Half, Bull Nose Single, Double jsb
  • Kualitas: Nawiskeun téknologi modéren anu canggih, Éta tiasa tahan ku panas, noda, baktéri, sareng pangaruh
  • Garansi: 10 taun jaminan kawates
  • Sampel: Urang tiasa nyayogikeun pikeun uji kualitas
  • Sertifikasi: CE / SGS / Laporan Tés
  • Jasa: Tiasa nyayogikeun wastafel kamar mandi, bokor, bokor
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk:

    1. Aplikasi: Dapur bumi, Rumah Makan, Hotel, Pusat perbelanjaan, Pusat komérsial, Proyék, Téknik, jst.

    2. Pabrik: Kami gaduh lini produksi anu paling maju sareng tukang ngaping anu paling berpengalaman; Kami tiasa nyumponan ukuran atanapi warna khusus anjeun dina lambaranana sareng sarat desain khusus dina produk anu parantos réngsé kalayan mesin ukiran CNC.

    Produk méja dapur marmer
    Aplikasi / pamakean dapur
    Rincian Ukuran  Sadia dina ukuran anu béda pikeun produk anu béda
    (1) Ukuran Countertops: 96 "x26", 108 "x26", 96 "x36", atanapi ukuran anu disesuaikan, jsb.
    (2) Kandel: 20 MM atanapi 30mm
    (3) Spésifikasi khusus ogé sayogi;
    Permukaan Rengse  Dipoles 
    Pakét (1) Peti kai anu kuat anu tiasa dicandak laut;
    (2) Sadia dina syarat ngarangkep Disesuaikan;
    Sadaya pakét di luhur bakal dicincang pikeun mesen ékspor;
    Bahan Marmer Alam
    Kandel 18 mm
    Aplikasi Top Kasombongan, Dapur Counter luhur, Méja Top sareng Jati, jsb
    Bérés Dipoles
    Prosés Téknis Kami ngadamel puncak batu sareng marmer alam, dipotong ku mesin teras digosok ku pagawé terampil anu berpengalaman sareng profesional kami.
    Aplikasi sareng Kagunaan Ruang makan, ruang tamu, hotél, villa, pamiosan di bumi
    Pakét Peti kai kalayan bungkus busa
    Modeu pamayaran T / T, L / C
    Waktos pangiriman Kalayan 15 dinten saatos urutan mastikeun
    Pamilihan Tepi Diringankeun, irung banténg satengah, irung banténg lengkep, beveled, 1/4 buleud, dilaminasi beveled, laminated 1/4, babak ganda, jsb.

    FAQ :

    1. Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik? Kami pabrik, anu tiasa nyayogikeun anjeun kualitas anu langkung luhur kalayan harga anu langkung mirah.

    2. Naon anu janten masalah sareng prosés pamasangan? Batu alami ngagaduhan kualitas anu rapuh, punten ngingetan ka padamel pikeun nangan lembut dina prosés instalasi, urang nyarankeun yén anjeun mesen sababaraha alun-alun deui pikeun nyiapkeun dinten hujan. Ogé, sadaya produk kami dijamin, penjualan kami bakal milah alesan sareng anjeun bakal leres ditimbang.

    3. Naha kuring tiasa kéngingkeun sampel gratis? Leres, sampel gratis sayogi. Tapi anjeun kedah mayar biaya pengiriman.

    4. Dupi abdi tiasa ngadamel produk tina desain kami? Leres, urang ngalakukeun OEM sareng OBM.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami