BATU Kacamata NANO

Panjelasan Produk:

1. Aplikasi: Dapur bumi, Rumah Makan, Hotel, Pusat perbelanjaan, Pusat Komérsial, Proyék, Téknik, jsb.
2. Pabrik: Kami gaduh jalur produksi anu paling canggih sareng tukang ngaping anu paling berpengalaman; Urang tiasa nyumponan sarat ukuran khusus anjeun dina lambaranana sareng syarat desain khusus dina produk anu parantos réngsé kalayan mesin ukiran CNC.


  • Bahan: Bubuk kuarsa
  • Desain: Disaluyukeun
  • Ujung: Bevel Double, Bevel Top Single, Bull Nose Double, Bull Nose Half, Bull Nose Single, Double jsb
  • Kualitas: Nawiskeun téknologi modéren anu canggih, Éta tiasa tahan ku panas, noda, baktéri, sareng pangaruh
  • Garansi: 10 taun jaminan kawates
  • Sampel: Urang tiasa nyayogikeun pikeun uji kualitas
  • Urang tiasa nyayogikeun kanggo uji kualitas: CE / SGS / Laporan Tés
  • Jasa: Tiasa nyayogikeun wastafel kamar mandi, bokor, bokor
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Pedaran:
    Naon ari batu gelas nano?
    Batu kaca nano mangrupikeun bahan wangunan énggal, bahan baku na mangrupikeun bubuk kuarsa alam utami, lebur ku suhu luhur, coaol turun teras pencét kana papan, teras tiasa diteukteuk kumaha ukuranana, tiasa dianggo pikeun lantai, témbok jero, témbok luar , countertop, kasombongan luhur jsb, éta tiasa dianggo sacara lega, éta saé pisan sareng bahan bangunan méwah.
    informasi kaca batu nano khusus
    1. nami produk: batu gelas nano
    2. ngaran mérek: mobil
    3. bahan: quartz alami
    4. tempat aslina: china
    5. warna stabil, 100.000m2 tiasa ngajaga warna anu sami
    6. bérés permukaan: bérés digosok, atanapi numutkeun paménta klien
    7. aplikasi: témbok-cladding, lantai, léngkah, countertop jsb
    8. pangabisa ngadukung: 60,000m2 / bulan
    9. waktos pangiriman: dina
    10 dinten saatos urutan dikonfirmasi 10. dimensi:

    Ukuran panel:
    2460 × 1640/1540/1440/1340 / 1240mm 2660 × 1640/1540/1440/1340 / 1240mm
    2860 × 1640/1540/1440/1340 / 1240mm 3060 × 1640/1540/1440/1340 / 1240mm
    Genténg
    600 × 600mm 800 × 800mm
    900 × 900mm 1000 × 1000mm
    1200 × 600mm 1200 × 1200mm
    Numutkeun paménta klien pikeun motong ukuran
    Kandel: 12mm, 18mm, 20mm, 30mm
    rata 0,5% (maks)
    kandelna +/- 1mm
    najis undistinctness ku visual tetep jarak 1m
    desiccation jeung kakuatan compressive 70.9MPA (mnt)
    nyerep cai nol 0
    kakuatan bending 43.5Mpa (mnt)
    kapadetan volume 2.55G / CM3
    hérang 96
    Mohs karasa 6.0
    fastness asam K: 0,13%, katingalina henteu robih nalika dicelupkeundina 1,0% vitriol salami 650 jam
    résistansi kana alkali K: 0,08%, katingalina henteu robih nalika dicelupkeundina 1,0% natrium hidroksida salami 650 jam
    radioaktivitas teu aya radioaktivitas, cocog pikeun hiasan kelas A

    nano cleanness batu kaca sareng perawatan

    1. beberesih sadidinten

    Anjeun tiasa ngabersihkeun ku cai sareng beberesih sapertos cai sabun

    2.kumaha ngungkulan goresan permukaan kaca batu nano?

    A. Upami corétan dina permukaan luhur batu gelas nano cetek:

    Léngkah 1.ngagosok nganggo kertas abrasive bekas (bolong nomer 220), ngagosok dugi ka teu aya tandana

    Léngkah 2.ngagosok nganggo kertas abrasive bekas (bolong nomer 400)

    Léngkah 3.ngagosok ku lémparan wol (diaméter 220mm) + bubuk ngagosok gelas

    B.lamun corétan dina permukaan luhur batu gelas nano jero

    Léngkah 1.péréskeun sareng cakram abrasif (bolong nomer 300) + cai

    Léngkah 2.Polandia kalayan cakram anu kasar (bolong nomer 500) + cai

    Léngkah 3.ngagosok nganggo kertas abrasive bekas (bolong nomer 220), ngagosok dugi ka teu aya tandana

    Léngkah 4. oléskeun nganggo kertas abrasif (bolong nomer 400)

    Léngkah 5.ngagosok ku lémparan wol (diaméter 220mm) + bubuk ngagosok gelas

    3.deal kalayan inféksi khusus

    Katépaan inféksi di handap, anjeun tiasa ngusap ku kaén anu lembut sareng bersih ku cai, ogé anjeun tiasa nganggo pembersih di handap ieu.
    jinis beberesih inféksi
    Teh, kopi és krim, gajih NaOH.KHCO3 cairan basa cai
    Sedimen, mangsi, karat, lebu bubur HCL.HNO3.H2SO4 cairan asam cai, asam oksalat pangsaéna pikeun tinta
    Cét minyak, gambar minyak kalam tina turpentine, asét
    Saos, lilin, bubuk karbon asam atanapi cairan basa
    Oli linseed leutak cai

    Kumaha cara motong batu gelas nano?

    Rencana 1. motong batu kaca nano kalayan mesin motong sasak infra red sareng peryogi agul ragaji khusus kanggo

    Batu kaca nano, laju motongna 0,5-0,6méter / menit

    Rencana 2. motong batu kaca nano kalayan mesin jet cai, laju motongna 0.2méter / menit, urang teras-terasan nganggo mesin jet cai pikeun motong loket atanapi liang luhur kasombongan atanapi kurva


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami