Profil Perusahaan

Montary Industrial Co., Ltd mangrupikeun perusahaan téknologi luhur anu ngahijikeun sareng ngembangkeun, manufaktur, pamasaran sareng ngahasilkeun rupa-rupa countertop batu sareng puncak kasombongan pikeun dapur atanapi kamar mandi batu buatan Montary urang parantos ngepak caket partikelna, karasa pisan. Éta tiasa nolak dina suhu luhur sareng nyumponan sarat motong, ngebor, ngukir sareng prosés polishing, sareng ngagaduhan sadayana pamrosésan, pamasangan sareng kinerja internal anu ngagaduhan batu alam. Produk kami tiasa dianggo di sadaya tempat anu tiasa dianggo batu alam. Sareng ogé ngagaduhan seueur kaunggulan anu teu dipimilik ku batu alam, sapertos nyerep cai nol, kacaangan anu luhur, kapadetan tinggi, teu karasa, henteu aya radiasi anu cilaka, sareng sajabana jasa anu saé. " Ayeuna, produk na dijual ka Taiwan, Hong Kong, Singapura, Australia, Spanyol, Amérika, Italia, India, Malaysia, Inggris, Jepang, jsb. (Sakitar 50 nagara sareng daérah)