MARIFIK ARTIFIKAL

Panjelasan Produk:

1. Aplikasi: Dapur bumi, Rumah Makan, Hotel, Pusat perbelanjaan, Pusat Komérsial, Proyék, Téknik, jsb.
2. Pabrik: Kami gaduh jalur produksi anu paling canggih sareng tukang ngaping anu paling berpengalaman; Urang tiasa nyumponan sarat ukuran khusus anjeun dina lambaranana sareng syarat desain khusus dina produk anu parantos réngsé kalayan mesin ukiran CNC.


  • Bahan: Batu Ponggawa / Batu Alam
  • Desain: Disaluyukeun
  • Ujung: Bevel Double, Bevel Top Single, Bull Nose Double, Bull Nose Half, Bull Nose Single, Double jsb
  • Kualitas: Nawiskeun téknologi modéren anu canggih, Éta tiasa tahan ku panas, noda, baktéri, sareng pangaruh
  • Garansi: 10 taun jaminan kawates
  • Sampel: Urang tiasa nyayogikeun pikeun uji kualitas
  • Sertifikasi: CE / SGS / Laporan Tés
  • Jasa: Tiasa nyayogikeun wastafel kamar mandi, bokor, bokor
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Pedaran produk:

    Bahan Batu Alam / Batu Ponggawa
    Ukuran Umum pikeun Countertops 96 "x36", 96 "x25-1 / 2", 78 "x25-1 / 2", 78 "x36", 72 "x36", 96 "x16"
    Ukuran Umum pikeun Puncak Kasombongan 25 "x19" / 22 ", 31" x19 "/ 22", 37 "x19" / 22 ", 49" x19 "/ 22", 61 "x19" / 22 "(tilelep atanapi dua tilelep)
    Ukuran Backsplash 2 ", 4", 6 "atanapi disesuaikan
    Kandel Sadia 14mm, 15mm, 18mm, 20mm, 30mm, 20 + 20mm laminasi, 30 + 20mm laminasi, jsb.
    Pamakéan Dapur, Kamar Mandi Sareng Toilet Kanggo Hotel, Apartemen, Kondo, Area Umum jsb
    Permukaan Rengse Sadia Dipoles, Diasah, Antiqued, Disikat…
     Ujung Sadia Full Bullnose, Half Bullnose, Chiseled, Flat eased (edge ​​eased), Bevel top, Radius Top, Laminated, Ogee Edge, Beveled diolah sareng dipoles atanapi anu sanés. Ujung na biasana dipasang ku router anu dicekel ku tangan, coét, atanapi alat-alat CNC.
    Kasabaran Kandel + / - 0,5 ~ 2mm
    Pangaruh Dekoratif luhur sareng elegan, Pilihan anu hadé tina batu hiasan modéren.
    Kontrol Kualitas Sadaya produk dipariksa ku QC anu berpengalaman teras dibungkus.
    Pasar Utama USA, EU, Timur Tengah, Rusia, jsb.
    Sarat pamayaran T / T, L / C, Western Union, PayPal
    Rincian Packing Plastik atanapi busa antara raray anu digosok, teras dibungkus dina peti kai / kebat anu diserat kuat.
    Jasa pengiriman barang Kami tiasa nyusun transportasi pikeun anjeun ku laut atanapi ku hawa ka port atanapi titik daratan anjeun.
    Palayanan Dokumén Kami tiasa nyayogikeun dokumén resmi pikeun clearance bea cukai anjeun, kalebet Invoice, Packing List, Bill of Lading, Sertipikat Asal sareng dokumén sanés upami diperyogikeun.

    Kaunggulan:

    1) langkung ti 10 taun pangalaman dina pabrik industri batu

    2) Kami ngartos kualitas anu paling diitung, janten kami nuturkeun sistem kontrol kualitas anu ketat unggal waktos sareng unggal waktos.

    3) jawab sareng merhatoskeun ka unggal klien

    4) tim QC propésional sadayana parantos aya dina garis ieu salami 8 taun ka luhur

    Naha milih urang ?

    1. Pabrik harga langsung
    2. Kulawarga sareng ordo Proyék disambut
    3. Langkung ti 1000 jinis batu kanggo pilihan anu pangsaéna 
    4. Langkung ti 10 taun pangalaman ngadamel pabrik sareng pasar batu Global
    5. Solusi sareng jasa hiji-eureun pikeun proyék-proyék anjeun pikeun ngahémat artos sareng waktos anjeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami