map
pic1 pic2 pic3

USA WAREHOUSE

TOP VANITAS BATU KAJURUAN BAGI WAREHOUSE OVERSEA DIPASOK KA PASAR AS

about-us

Pencét anu Diulas

PROFIL PERUSAHAAN

Perusahaan Montary didirikeun taun 2002 anu pabrik profesional batu countertop. Di pabrik Yunfu Montary anu ngaliput 5000 méter pasagi sareng langkung ti 100 padamel. Deukeut ka pasar batu pangbadagna-pasar batu Yunfu. Montary ngagaduhan mesin anu paling canggih sareng sistem palatihan padamel anu sampurna. Unggal pagawé parantos lami dilatih. Ti motong dugi ka pengepakan, kami nganggo 4 mesin anu bérés kanggo bérés sadayana produksi. Salaku hasil tina kuantitas sareng jasa anu tinggi, kami parantos kéngingkeun pasar Amérika, Kanada, Éropa kulon sareng Asia Wétan sareng sajabana Langkung ti 50 nagara sareng daérah parantos milih countertop Montary. Perusahaan Montary, pabrik countertop pangsaéna.

Pencét anu Diulas

BISA dipotong sakumaha anu diperyogikeun

RIBUAN ANJUR PRODUK, WARNA, GAYA, KONVENSI Pikeun PELAJAR SATU-SUSU PEMBELIAN

  • Round table top

    Top méja buleud

  • Fumiture table top

    Luhur méja Fumiture

  • Stairs tiles

    Tangga ubin

  • Nano glass vanity top

    Nano kaca kasombongan luhur

  • Quartz vanity top

    Top kasombongan kuarsa

  • Slabs

    Slabs

  • Bar top

    Luhureun bar

  • Dinning table top

    Dinning luhur méja

  • Bathroom vanity top

    Mandi kasombongan luhur

  • Fumiture table top

    Luhur méja Fumiture